OPEN AIR APELDOORN

KOM je ook buitensporten?

#1 Outdoor fitness sportschool van Apeldoorn en omgeving.

8x Waarom jij wilt buitensporten

Banner 25 -40 & 18 tot 25 Vrouw (1)

Waarom OpenAir Fitness?

#1 buiten fitness van APELDOORN

Trainen in buitenlucht

Voor alle niveaus

Gecertificeerde trainers

trainingen

bootcamp

krachttraining

h.i.i.t.

Andere fanaten aan het woord

Henk Johan
Henk Johan
Lees verder
Sporten bij iepenloft vind ik geweldig. Elke training weer word ik door de trainers uitgedaagd en gepusht om het maximale uit mezelf te halen. De begeleiding bij de verschillende oefeningen is enthousiast en goed. Er wordt gelet op techniek en of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Trainen in de buitenlucht geeft mij een extra dimensie die ik niet meer zou willen missen.
Judith
Judith
Lees verder
Sinds 2 jaar sport ik met veel plezier bij Iepenloft fitness. In weer en wind wordt er tijdens de HIT training zowel aan kracht als conditie gewerkt in een gemoedelijke sfeer.Iepenloft fitness staat garant voor een goede begeleiding en de trainingen zijn motiverend voor elk niveau. Kortom, kom gewoon mee sporten bij Iepenloft!
DSC04916 (2)

Maarten

Outdoor fitness trainer

aangenaam kennis te maken

Ik heb een duidelijk doel voor ogen: jou helpen je doel te bereiken! Ik haal dan ook alles uit de kast om ervoor te zorgen dat jouw doel bereikt wordt. 

Buiten fitness Apeldoorn

Allround trainen, een frisse neus en een extra shot vitamine D. Dat biedt OpenAir Apeldoorn. Daarnaast geniet je met buiten trainen van meer bewegingsvrijheid en verbeter je je weerstand. Een goede buiten fitness mogelijkheid in Apeldoorn is vanaf nu een feit!

outdoor fitness apeldoorn

Met outdoor fitness  in Apeldoorn ga je voor een effectieve training waarbij je kunt kiezen uit verschillende workouts. Ga je voor bootcamp, HIIT of krachttraining? Dit zijn enkele mogelijkheden van onze outdoor fitness in Apeldoorn. Zien we je snel?

OpenAIr apeldoorn