Kinderfeestje

KINDERFEESTJE IN APELDOORN

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje waarbij beweging en avontuur centraal staat? Zoek niet verder! 

Verschillende klim en klauter opdrachten gecombineerd met uitdagende spellen. Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Lekker ouderwets buitenspelen, maar dan op een extra avontuurlijke manier. Onze kinderfeestjes zijn geschikt vanaf acht jaar. De opdrachten en spellen worden afgestemd op de leeftijd. 

Tijd voor wat lekkers en wat drinken? Dat hoort natuurlijk allemaal bij een kinderfeestje en wordt door ons verzorgd. De jarige krijgt bij ons ook een klein cadeautje. Wel zo leuk toch?

Sportief kinderfeestje Apeldoorn

Beweging en vooral veel plezier. Dat staat tijdens een kinderfeestje centraal. Afhankelijk van de leeftijd worden opdrachten en spellen gedaan. Uiteraard is er ook tijd voor vrije invulling, indien de kinderen dat willen.  De trainer ziet er altijd op toe, dat het op verantwoorde wijze gaat. Een kinderfeestje is al mogelijk vanaf zeven personen.  De sportieve activiteiten worden afgewisseld met actieve en creatieve spellen.

Waarom een sportief kinderfeestje?

Een sportief kinderfeestje is gezond! Tegenwoordig zitten kinderen vaker binnen vergeleken met vroeger. Daarom is het nóg leuker om op een avontuurlijke manier opdrachten te doen en leuke spellen te spelen in de buitenlucht. Onze kinderfeestjes worden altijd onthouden, want het is origineel en uitdagend!

WAAROM SPORTIEF KINDERFEESTJE?

Andere fanaten aan het woord

Ferry Kooij
Ferry Kooij
Lees verder
Er wordt echt rekening gehouden met mij persoonlijk
Ali Bosma
Ali Bosma
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Vorige
Volgende

IEPENLOFTFITNESS in beeld

F.A.Q. Sportief kinderfeestje Apeldoorn

Een sportief kinderfeestje duurt 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief het uitpakken van de cadeautjes en de eet/drink momenten. 

Als ouders hoef je niet bij het sportieve kinderfeestje te blijven. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen raden we het wel aan dat je als ouder in de buurt bent. Mocht er iets voorvallen, dan is het voor kleine kinderen vaak wel prettig als er een bekende ouder aanwezig is, 
 

Leuk! Als ouder mag je bij ons altijd meedoen. Niks moet alles mag. 

Afhankelijk van het weer dragen de kinderen het beste comfortabele sportkleding. Een lange broek, met shirt en een trui/vest erover. Een paar sportschoenen die vies mogen worden raden we ook aan.

 
Het feestje gaat met slecht weer altijd door. Kinderen vinden het vaak nóg leuker wanneer er waterplassen zijn en wat modder is.  
 

Meer weten over ons aanbod?

Maarten helpt je graag verder!

trainingen

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining