Fitness voor ouderen

Ouderen fitness Apeldoorn?

Welkom bij Zilver Fitness. Als senior is het belangrijk om te blijven bewegen. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke gesteldheid. Bij Zilver Fitness begrijpen we dat en bieden we trainingen die speciaal zijn ontworpen voor 55-plussers.

Wat doe je bij Zilver Fitness?

Onze trainingen zijn zowel gericht op fitness als cardio, omdat we geloven dat beide essentieel zijn om niet alleen de levensjaren te verlengen, maar ook om ze te verbeteren. Onze lessen zijn laagdrempelig en vinden altijd buiten plaats, zodat onze deelnemers kunnen genieten van de frisse lucht en de omgeving terwijl ze werken aan hun gezondheid.

We bieden afwisselende trainingen met gevarieerde apparatuur die we kunnen aanpassen op basis van de behoeften van onze deelnemers. Als er blessures of andere beperkingen zijn, bieden we altijd alternatieve mogelijkheden aan zodat iedereen kan blijven deelnemen.

Wat bereik je?

Door deel te nemen aan onze trainingen, bereik je niet alleen een betere gezondheid, maar maak je ook deel uit van onze community. Het opbouwen van sociale contacten en vriendschappen is net zo belangrijk als het werken aan je fysieke en mentale gezondheid.

Weetjes over Ouderen fitness

Ervaringen Zilver Fitness

Jef
Jef
Lees verder
Ik ben zo dankbaar dat ik Zilver Fitness heb gevonden, ik heb niet alleen mijn gezondheid verbeterd, maar ook nieuwe vrienden gemaakt en voel me niet meer zo alleen.
Hendrik
Hendrik
Lees verder
Zilver Fitness heeft mij geholpen om mijn conditie te verbeteren en ik voel me nu sterker dan ooit tevoren
Greta
Greta
Lees verder
Ik waardeer de variatie in de lessen van Zilver Fitness, elke keer weer een nieuwe uitdaging.
Vorige
Volgende

FAQ Zilver Fitness

Nee, onze trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, ongeacht het fitnessniveau.

Ja, het is verplicht om je van tevoren aan te melden voor de lessen om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte en apparatuur hebben voor alle deelnemers.
 

Geen probleem, we bieden altijd alternatieve oefeningen aan zodat je kunt blijven trainen zonder je blessure te verergeren.
Begin vandaag nog met Zilver Fitness en werk aan een betere gezondheid en een betere levenskwaliteit!

Meer weten over ons aanbod?

Maarten helpt je graag verder!

trainingen

OPENAIR
TRAININGEN

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining