L.I.T.

L.I.T. in Apeldoorn?

LIT staat voor “Low-Intensity Interval Training. Het is een gestructureerd trainingsprogramma dat zich uitstrekt over 6 weken. Het is ontworpen als een meer toegankelijke variant van HIIT, oftewel “High-Intensity Interval Training.”

Wat doe je met LIT?

Eenvoudige Oefeningen: Tijdens LIT worden complexe oefeningen vervangen door eenvoudigere en minder veeleisende oefeningen. Dit verlaagt de fysieke en technische drempel voor deelnemers.

Hoe effectief is LIT?

Matig Intensief: Terwijl HIIT bekendstaat om zijn zeer hoge intensiteit, gaat LIT tot fase 2 van intensiteit. Hierdoor is de training minder belastend voor het lichaam.

Weetjes over LIT

Doel van LIT

Herstel en Kennismaking met Sporten:
LIT richt zich op mensen die herstellen van een blessure of de overstap naar HIIT nog te uitdagend vinden. Het biedt een laagdrempelige manier om weer te beginnen met sporten, waarbij de focus ligt op veiligheid en comfort.

Overgang naar HIIT:
LIT fungeert ook als een opstapje naar HIIT. Na het voltooien van het LIT-programma kunnen deelnemers zich zekerder voelen en geleidelijk doorstromen naar de intensievere HIIT-training.

Kortom, LIT is bedoeld voor mensen die willen sporten op een toegankelijke manier, vooral na een blessure, en die uiteindelijk willen werken naar een meer intensieve HIIT-training. Het is een stapsgewijze benadering om de algehele fitheid te verbeteren.

Andere fanaten aan het woord

Ferry Kooij
Ferry Kooij
Lees verder
Er wordt echt rekening gehouden met mij persoonlijk
Ali Bosma
Ali Bosma
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Vorige
Volgende

H.I.I.T. APELDOORN

Ja, HIIT kan heel goed zonder sportervaring.  Het leuke is dat het een combinatie van drie sporten is. Athetiek, gymastiek en krachttraining komen allemaal aan bod. Een goede combinatie dus.

Omdat HIIT een high intensity training is, zorgt het voor een snellere vetverbranding. Dit is erg geschikt als je wilt afvallen.
 

Jazeker! HIIT is geschikt voor ieder sportniveau. Indien je nog weinig conditie hebt, zorgen we ervoor dat dit snel verbeterd wordt. 

We beginnen altijd met een warming up. Na de warming up bespreken we kort de onderdelen die gepland staan voor de training. Daarna gaan we meteen beginnen onder leiding van een gecertificeerde HIIT trainer.

 

Meer weten over ons aanbod?

Maarten helpt je graag verder!

trainingen

OPENAIR
TRAININGEN

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining