Bootcamp (Women only)

BOOTCAMP IN APELDOORN

Wil jij Bootcamp in Apeldoorn doen? Bootcamp wordt vaak gezien als een aantal fanatiekelingen die zich een uur lang sportief af laten matten in het gras. Dat kan, maar onze Bootcamp training is toegankelijk voor alle sportniveaus.

Bootcamp is een fullbody work-out. Naast het verbranden van vet werken we tijdens de Bootcamp training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid.

Onze bootcamp is voor vrouwen. Zogenoemd Bootcamp Women Only. Kom je ook?

Wat doe je met Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur.

Hoe effectief is Bootcamp

Het groepsgevoel mag niet onderschat worden bij Bootcamp. Samen trainen is bewezen effectiever, omdat je niet wilt onderdoen voor anderen en elkaar kunt oppeppen.

WEETJES OVER BOOTCAMP

Onze trainingsschema’s

De bootcamp is anders dan andere bootcamps! Het is geen bootcamp waarbij er een stukje hardgelopen wordt en er daarna een paar oefeningen worden gedaan. Er worden diverse oefeningen en challenges gedaan om de bootcamp leuk en gezellig te maken. Iedere week is er een compleet nieuwe training. In de trainingen is het versterken van de billen, buik en benen verwerkt. De bootcamp training helpt ook bij het afvallen.

Andere fanaten aan het woord

Ferry Kooij
Ferry Kooij
Lees verder
Er wordt echt rekening gehouden met mij persoonlijk
Ali Bosma
Ali Bosma
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Vorige
Volgende

OVER OPENAIR BOOTCAMP

Dat kan heel goed. De trainingen worden zó gegeven, dat het voor iedereen uitdagend is. Het sportniveau maakt dus helemaal niks uit. 
 

De lessen gaan met slecht weer altijd door. 

 

Wanneer een oefening niet lukt, dan krijg je uiteraard een alternatieve oefening aangeboden.  Indien je last heb van een blessure, dan passen we je oefeningen daar op aan. 

Meer weten over ons aanbod?

Maarten helpt je graag verder!

trainingen

OPENAIR
TRAININGEN

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining